Inpact presenteert: Operation 043

Het is het jaar 2031. De strijd tussen goed en kwaad is heviger dan ooit en jij bent als elite unit in een one-man-team ingezet om de ultieme genadeslag toe te dienen en voor eens en voor altijd de wereldvrede te herstellen. Niet omdat jij de beste van de besten bent, niet omdat jou een rotsvast vertrouwen ten dele valt, integendeel, voor jou tien anderen. Maar iemand moet deze taak op zich nemen, als het jou niet lukt sturen we de volgende one-man-team elite unit erop af. Echter, probeer wat van je missie te maken, opdat de groten der aarde alsnog de grond zullen kussen waar jouw voeten getreden hebben.

De regels zijn simpel. Jij kan sneuvelen in de strijd, en je hebt slechts een beperkte hoeveelheid kogels. Echter is de vijand zo dom geweest het strijdveld te bezaaien met munitie, ehbo-sets, goud en hendels om liften te bedienen, wat jou taak aanzienlijk vereenvoudigt.

Gebruil de pijltjes toetsen om te lopen en te springen. Z is schieten, en met X kunnen dingen opgeraapt, en hendels omgezet worden.

Spelen! | Downloaden!